Betingelser og vilkår

Når vi arbejder sammen, er grundlaget for vores samarbejde disse betingelser og vilkår.

Vi vil altid gøre vores bedste for at opfylde dine behov og opfylde dine forventninger, men det er vigtigt at have ting skrevet ned, så vi begge ved hvad der er hvad, hvem der skal gøre hvad og hvornår, og hvad der vil ske, hvis noget går skævt.

Design

Vi udarbejder vores design iterativt i samarbejde med dig. Nogle gange med HTML/CSS, andre gange som en billedfil også kaldet en mockup. Du har mulighed for at give feedback på designet, og designet bliver efterfølgende rettet.
Når vi er blevet enige om et design er det grundlaget for den endelige udarbejdelse. Ønsker du derefter ændringer eller tilføjelser til designet, vil der muligvis være en merpris, som vi kan aftale.

Tekstindhold

Medmindre andet er angivet i kontrakten er vi ikke ansvarlige for at skrive teksterne til hjemmesiden. Som udgangspunkt leveres tekster og billeder digitalt fra dig og vi lægger dine tekster og billeder ind. Vi kan godt skrive teksterne, så skal du bede om et tilbud på udarbejdelse af (søgemaskineoptimeret) tekst.

Det bedste er, at du skriver teksterne og vi tilpasser dem til søgemaskinerne.

Grafik og fotos

Leverer du fotos er det dit ansvar at det er tilladt at bruge billederne. Har du ikke de rette billeder kan vi hjælpe med at finde gratis billeder, tage fotos eller købe billeder med brugsret.

Browser test

Før levering tester vi hjemmesiden i de 5 mest brugte browsere, Chrome, Firefox, Edge, Safari og Explorer. Når hjemmesiden vises på mobile enheder, kan der være udeladt/ændret enkelte elementer for at brugeroplevelsen passer til den type enhed.

Betaling

Senest når vi i fællesskab har fastlagt designet skal du betale en del af det aftalte beløb. Det vil typisk være 25-50% af den samlede aftalte pris. Den endelige udarbejdelse af hjemmesiden påbegyndes når denne delbetaling er registreret af Bravodata. Delbetalingen skal være modtaget senest 2 uger efter designet er fastlagt.

Når hjemmesiden er lagt på nettet og er blevet endeligt testet og overdraget, fremsendes faktura for den resterende betaling. Der er 2 ugers betalingsfrist. Er betalingen ikke modtaget 3 uger efter overdragelse forbeholder Bravodata sig ret til at fjerne hjemmesiden fra internettet indtil vi har modtaget den aftalte samlede fulde betaling. Eventuelle yderligere opgaver vil blive sat i bero indtil fuld betaling er modtaget.

Hosting

Bravodata vil være behjælpelig med at finde hosting og få uploadet og testet hjemmesiden. Hosting vil altid være uafhængig i forhold til Bravodata, så vi vælger ikke hosting ud fra egne økonomiske interesser.

Jura

Bravodata kan ikke garantere en hjemmeside, der vises ens og fungerer ens i alle browsere og på alle enheder. Der er i dag så mange kombinationer af browsere/enheder/hardware og nogle vil fungere anderledes end de øvrige.

Bravodata kan ikke gøres ansvarlig overfor dig eller trediemand for skader, tabt fortjeneste, mistede besparelser eller andre følgeskader.

Vi kan ikke give garanti for at webstedet vil opnå et bestemt resultat(f.eks. i forhold til søgemaskineoptimering), være til rådighed hele tiden, eller forblive fri for virus eller andre elementer af destruktiv karakter.

Diverse

Vi vil gerne lave gode hjemmesider, som vi kan være stolte af. Derfor forbeholder vi os retten til at fremvise og fortælle kort om din hjemmeside på Bravodata’s hjemmeside som eksempel på godt udført arbejde.