Ny hjemmeside

Design

Design fra Bravodata laves som du vil have det. Du vil ikke blive tilbudt en færdigbygget template(en standardmodel for en hjemmeside), som dine ønsker til design og funktionalitet skal passes ind i.

Design skal ikke laves for designets skyld, det skal laves som et værktøj, der hjælper med at opfylde din virksomheds mål.

Der er ingen af dine besøgende, som besøger din hjemmeside, for at se om den har et flot design. De besøger den for at nå deres mål på en let og overskuelig måde.

Din hjemmeside fungerer som en forlængelse af dit produkt. Fungerer din hjemmeside og virker den moderne, indbydende og overskuelig – så er dit produkt sikkert også i orden – det er en god start på et kundeforhold.

Intuitivt webdesign

Din hjemmeside skal hjælpe brugeren til at nå sit mål hurtigst muligt – det kan være at søge information, købe noget eller noget helt andet.

Din besøgende skal helst øjeblikkeligt, intuitivt og alle steder på hjemmesiden vide hvordan han/hun kommer videre til sit mål. Vejen til målet på din hjemmeside skal være HELT TYDELIG !

Og her er enkelhed i dit webdesign vigtigt….resten af internettet er kun ét klik væk. Og en “tabt” besøgende kommer som regel ikke igen.

Det opnås ved det slidte ord brugervenlighed – som ofte munder ud i enkelhed og overskuelighed på din hjemmeside. F.eks. sigende tekster som links i stedet for ikoner.

Bravodata kan hjælpe dine besøgende med at komme til deres mål – og se hvad netop du kan tilbyde til dem…..

Arbejdsgang

Overordnet er der tre trin:

1. Opstart:

Vi taler om:

 • formålet med hjemmesiden
 • nøgleord til brug for søgemaskineoptimering
 • indhold på hver enkelt side(tekst/billeder/grafik)
 • hjemmesidernes strukturelle opbygning – wireframes(tegning af indholdets placering på siderne)
 • det grundlæggende design – det grafiske udtryk(farver, logo, stil)

2. Design:

 • Bravodata laver et eller flere udkast(kaldet mockup) til design.
  Dette gøres med en tegning af designet eller html/css.
 • Designet rettes til ud fra dine kommentarer.
 • Du godkender designet.

3. Produktion:

 • Hjemmesiden produceres.
 • Bravodata kan lægge tekst og billeder ind.

Teknik

Alle hjemmesider fra Bravodata er baseret på et moderne og fleksibelt open source CMS. Et CMS er den software, der giver mulighed for at rette og tilføje tekst, billeder og sider.

Det meste af softwaren er open source, så man skal ikke “købe” det eller løbende betale for at bruge det. Men der vil ofte være brug for én licens, der koster 3-500 kr pr år.

Bravodata har, efter at have prøvet flere andre, valgt at fokusere på CMS-systemet WordPress(PHP-baseret). Det er meget fleksibelt, og er let at tilpasse til brugerens behov. Desuden er det det mest brugte CMS. Ca. 25-30% af alle hjemmesider laves i dette system.